Footer logo

O nama

O nama - porodica
Novo i jedinstveno u Novom Sadu

privatnost nema cenu

Vizija kompanije CONDO je da omogući ljudima, ali  prvenstveno mladim bračnim parovima sa decom, jedan kvalitetan i komforan način života. Naglašavamo “mladim bračnim parovima sa decom”, jer se svi naši objekti nalaze na samo nekoliko koraka od vrtića, škole… Na tržištu ima dosta stanova, ali uglavnom su to stanovi za manje porodice ili samce, ali kada jedna petočlana porodica treba da kupi stan, takav stan je veoma teško naći. Mi nudimo rešenje!

Privatni
bazen

Klikni za detalje...

Hedonizam

Svaki stan u CONDO urbanoj vili ima svoj privatni bazen u kome možete tokom vrelih letnjih dana da uživate. Daleko od očiju javnosti i komšija. Privatnost zagarantovana.

Privatno
dvorište

Klikni za detalje...

Sloboda

Svaki stan ima svoje dvorište. Okolnosti i iskustva iz bliske prošlosti su dokazala da je dvorište i prostor koji čini takva jedna celina našeg stambenog prostora veoma važan.

Privatni
lift

Klikni za detalje...

Praktičnost

Kompanija CONDO je jedna od retkih koja u sklopu svoje ponude nudi i privatni lift od podzemne garaže do direktno ulaska u dnevnu sobu. Svaki stan ima personalizovani ključ za lift. Što isključuje mogućnost da vam neko nepozvan ili nenajavljen uđe u stan.

Svi imamo pravo na život,

a ne na stanovanje!

CONDO je investitorska kompanija koja objekte gradi i oprema kao za sebe. O svakom detalju vodimo računa, jer smo prosto perfekcionisti. Smatramo da drugačije ne bismo ni mogli. Kada planiramo životni prostor postavljamo se kao da smo mi kupci i time se uvek vodimo.  Kvalitet i funkcionalnost nam je na prvom mestu. Verujemo da svako zaslužuje da živi u jednom komotnom, udobnom i svetlom prostoru bez obzira na njegovu veličinu. Svako zaslužuje da ima dnevnu sobu gde može da stavi trosed, ugaonu garnituru, da u kuhinji ima mesta da skuva ručak, a u spavaćoj sobi da stavi i krevet i orman i da mu ostane slobodnog prostora.

Urbana vila 11
Urbana vila 12
Spavaća soba stan broj 2
Plakat Ograda 2 A3 Drustvene
Urbana vila 4
Urbana vila 2
Zgrada Kotorska 20 Novi Sad
Zgrada Kotorska 20 Novi Sad
Zgrada Kotorska 20 Novi Sad
Prostor dostojan čoveka

Investirajte pametno

Naši stanovi su idealni za porodice sa decom i one koji planiraju da osnuju porodicu. Pre svega zbog sadržaja u okruženju, a sa druge strane i zbog komfora koji naši stambeni objekti nude. Živeti u urbanoj vili ili zgradi sa malim brojem stanova daje vam mogućnost bliskog dodira sa prirodom, jer vas samo par stepenika deli od predivnog dvorišta i zelenila koje je u njemu, a uz to, dobijate ipak neku sigurnost i bezbednost života u zajednici. 

Play Video about Spoljašnjost stan broj 3
O nama - investirajte pametno

Mi ne prodajemo kvadrate.

Mi gradimo
prostor za život!

MENI
Right Menu Icon